Canvas | Fakulteter og sentre | Universitetsbiblioteketk

Fakultet for lærerutdanning

Seksjon for digital kompetanse

Brukerverktøy

Nettstedverktøy


prosjekter:augmented_reality

Augmented Reality for Science Education

Augmented Reality for Science Education er et Erasmus + prosjekt med oppstart 1. september 2014 og avslutting 31. august 2017.

VIA UNIVERSITY COLLEGE i Aarhus er initativtaker til prosjektet

Beskrivelse av prosjektet:

AR er en lovende teknologi, og nå så moden og generelt enkel å bruke at det er allment tilgjengelig og at en varig innflytelse er realistisk (Horizon Report 2011 og ScarletProject 2011). Dermed er den grunnleggende begrunnelsen for dette prosjektet at naturfag kan styrkes gjennom bruk av AR (Shirazi & Behzadan 2013) fordi AR muliggjør aktiv, samarbeidslæring samt samhandling med og visualisering av sentrale vitenskap kunnskap.

Dermed AR-sci har den doble sikte på

  1. å utvikle og teste en innovativ, heter-for-tilnærming til naturfag og
  2. å gi studentene et mer positivt syn på og holdning til vitenskap, og dermed bidra forbedre og fremme vitenskap opplæring i Europa ved å motivere studenter ellers utsatt for å gi opp på vitenskap.

I utformingen av den tilnærmingen / metode for nyskapende science undervisning ved hjelp av AR, og ved produksjon av medierike materialer, vil en åpne ressurser pedagogiske (OER) tilnærming benyttes, forbedrer tilgjengeligheten og formidling virkning. I tillegg vil dette gjøre læring åpen og fleksibel, og dermed øke mulighetene for alle studenter og å styrke og forbedre den faglige utviklingen av lærere i strategisk bruk av IKT og innovative naturfag.

prosjekter/augmented_reality.txt · Sist endret: 11/24/17 (ekstern redigering)

Om OsloMet
Kontaktinformasjon
OsloMet – storbyuniversitetet
Postboks 4 St. Olavs plass
0130 Oslo
Tlf.: 67 23 50 00